середа, 6 вересня 2023 р.

Макаронні вироби

Пенне, фарфалле, конкільє, тальятелле — це назви макаронних виробів. Цю продуктову групу також можна назвати загальним словом паста, похідним від італійського «pasta». Незважаючи на те, що багатьом українцям набагато звичніше запам'ятати локшину, вермішель, зірочки, метелики, черепашки та трубочки, оригінальні назви пасти треба знати, щоб зробити правильний вибір відповідного товару. Одних тільки виробів типу спагетті існує не менше 8 видів, що вже говорити про черепашки, спіральки та трубочки. Якими бувають макаронні вироби та в чому особливість їх видів дізналися наші користувачі від спіробітників ГО Всесвіт у Тобі на черговому гастрономічному занятті вв нашій бібліотеці.


Немає коментарів:

Дописати коментар