вівторок, 19 вересня 2023 р.

Про запашний хліб та пухкенькі булочки

Всі добре знають, що жодна трапеза не минає без хліба. Це один із основних продуктів, який присутній у раціоні людини. Він втамовує почуття голоду і доповнює смакові відчуття під час їди. Хліб та хлібобулочні вироби смачні та корисні поки що свіжі. Вони містяться вітаміни і мікроелементи, необхідні організму. Сьогодні відбулася чергова кулінарна мандрівка у світ смачненького хліба та пухкеньких булочок. Співробітники ГО Всесвіт у Тобі розповіли нашим особливим користувачам про те, що виробники випікають вироби з пшеничного борошна, житнього або використовується суміш двох сортів; що рецепти бувають прості або покращені, з додаванням цукру та здоби; про спосіб приготування – деякі хлібобулочні вироби випікають у спеціальних формах; про хімічний склад, харчову цінність цих продуктів.

Немає коментарів:

Дописати коментар