Борщ — рідка страва, що вариться з різноманітних овочів і має безліч варіантів приготування, поєднаних квасним смаком. Це основна перша страва української кухні, яку готують в усіх її регіонах і яка набула міжнародного визнання. Як, наприклад, суші одразу пов’язують з Японією, а карі — з Індією, так і борщ є символом української кулінарної культури. Сьогодні відбулось чергове заняття наших особливих користувачів з улюбленими викладачками ГО Всесвіт у Тобі. З Вікторія Ємельянова сьогодні говорили про класичну українську страву-Борщ! Які інгредієнти потрібні, як приготувати, хтось любить борщ з квасолею, хтось готує без капусти, а хтось з грибами. А який борщ без сметани? Дізналися із чого одержують сметану, який шлях вона проходить від вершків до готового кисломолочного продукту. З Natalia Balahonova малювали та робили дивовижні аплікації. З Зоя Швець завершили читати книгу "7 звичок щасливих дітей".
Немає коментарів:
Дописати коментар