Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

середа, 2 жовтня 2024 р.

День захисника України

1 жовтня українці вже другий рік поспіль відзначають День захисників і захисниць. Для українців цей день – можливість вшанувати воїнів, які захищають незалежність та суверенітет України. У День захисників і захисниць заведено згадувати не лише героїв сьогодення, які щодня боронять кордони нашої держави від країни-агресора, але й ветеранів Другої світової війни, наших предків козаків, які виборювали право за незалежність. Тому на черговому занятті особливі користувачі разом зі співробітниками ГО Всесвіт у Тобі робили чудові вироби для наших захисників.


Козаки в колисках виростають знов

Наша бібліотека продовжує відродження традицій козацького тілогартування , а також активно вивчає народні ігри та козацькі забави. Відомо , козак – це лицар , мужній громадянин , який добре знає свою історію , своє коріння . Тому , щоб не втрачати ці традиції , до дня захисника та захисниці України ми провели козацькі змагання серед учнів – козаків та козачок гімназії №178 , майбутніх захисників нашої держави. Діти брали участь у змганнях, вікторинах, танцях, конкурсі художника та майстер-класі. Головна мета заходу прилучити школярів до джерел національної історії та культури, сприяти патріотичному вихованню кожного учня, осмисленню себе як частинки великого українського народу, загартовувати школярів фізично і морально.

Бібліотека-для душі аптека

Наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається в Україні 30 вересня. В нашій бібліотеці було проведено День відкритих дверей "Бібліотека-для душі аптека". Програма дня, як завжди, була насиченою і цікавою, адже працівники бібліотеки запропонували своїм користувачам різноманітні за форматом і змістом заходи. Ранок розпочався з бібліобродилок "Доповзи до книги", потім користувачі мали змогу зробити книжкову закладинку "Закладинка книжкова-помічниця чудова", завершальним елементом було дефіле книжок "Світ книжок великих і малих". Приємним сюрпризом для бібліотекарів стали подарунки-зворушливі малюнки малюків. Наприкінці заходу бібліотекарі щиро привітали з Всеукраїнським днем бібліотек усіх, хто любить і шанує бібліотеки, цінує книгу і бачить у читанні та навчанні шлях до майбутніх змін у нашій країні та побажали з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити, що БІБЛІОТЕКА, як все красиве і вічне, – буде завжди поруч.