Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

четвер, 27 листопада 2014 р.

Нас єднає Шевченкове слово

Ну що б, здавалося слова...
Слова та голос-більш нічого.
А серце беться ожива,
Як їх почує!.
Від того, чи знайдеться місце для Тараса Шевченка у душі кожного з нас, залежить, ким ми є і ким ми будемо. Адже для світу вже понад півтора століття слово "Україна" нерозривне з ім'ям Тараса Шевченка, бо йому судилося стати глашатаєм мрій і прагнень народу, символом своєї країни.
Сьогодні, під гаслом "Нас єднає Шевченкове слово" відбулася літературна подорож сторінками життя та творчості поета, учнями 4-а класу гімназії №177. Діти приємно здивували нас своїм зовнішнім виглядом, адже всі були одягнуті у вишиванки, а дівчатка мали  ще й віночки. Цей клас прийшов до нас вперше, тому ми ознайомили їх з бібліотекою. З її історією, кількістю книг в бібліотеці,з нашими новинками та старими екземплярами, а також з правилами користування.. 

 Дітей захопив народознавчий куточок у бібліотеці.
Після екскурсії була проведена вікторина присвячена життю великого пророка, поета, художника Т.Г. Шевченка. Дітлахи нас приємно вразили своєю обізнаністю. Вони не тільки відповіли на всі запитання вікторини, а ще й хором декламували вірші. Магія Шевченкового слова полонила всіх присутніх. За свою активність школярі  від бібліотеки отримали подарунки. 



Немає коментарів:

Дописати коментар