Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

вівторок, 5 травня 2015 р.

Рецепти щастя від Наталки Капустянської

Сьогодні до нас в бібліотеку з презентацією книги "35 рецептів щастя" завітала журналіст, а тепер і письменник, - Наталка Капустянська. 
В збірку ввійщли розповіді про людей, з якими вона спілкувалась протягом останніх років: Ганну Чубач, Євгенію Пірог, Валерія Шевчука, Андрія Кокотюху, Руслана Бахтиєва, Наталку Поклад, Сергія Пономаренка, Марію Морозенко та інших. 
В своїй книжці пані Наталка мріє. Але мріє не для себе, а разом зі своїми читачами. Коли вона говорить про мрію у своїх публікаціях, ти неодмінно розумієш, якою великою справою займається ця журналістка. Герої нарисів Наталки Капустянської схожі на неї саму - добродушні, працелюбні, чесні, віддані, готові щомиті творити добро, аби світ ставав гармонійнішим і світлішим. З однією героїнею книги - Наталією Македон ми сьогодні змогли познайомитись особисто. Рівно двадцять років тому вона разом з чоловіком - Валерієм Петущаком на вітрильнику "Лелітка" під українським прапором вперше здійснили подорож навколо світу. Нажаль, з чоловіком Наталії в нас не було можливості познайомитись, він якраз знаходився в Атлатичному океані. Але ми почули стільки цікавого, переглянули фільм, фотографії, мали можливість подивитись на деякі речі з подорожі.  Діти не хотіли залишати бібліотеку. Отже, було цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар