Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Ніна Вернигора у нас на гостині

Напередодні Дня української мови і писемності в нашій бібліотеці відбулася зустріч учнів гімназії № 178 з українською письменницею Ніною Вернигорою. Пані Ніна розповіла дітям про всі мовні свята, які святкуються у нашій країні. Більш детально - про день вшанування пам’яті преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.
Поговоривши про серйозне, збагативши свої знання про українську мову, її історію, дізнавшись багато цікавого про визначних діячів української словесності, діти з захопленням слухали розповіді про героїв книжок, написаних пані Ніною. Адже більшість з них написана для дітей.
Потім і самі розігрували сценки за творами письменниці, намагалися проговорити швидко в правильно скоромовки та чистомовки, відгадували загадки.
Кожен отримав у подарунок книжечку з автографом.

Немає коментарів:

Дописати коментар