Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

середу, 14 травня 2014 р.

Міжнародний День сім'ї

Маєш плани на затрашній день? Якими б важливими вони не були, відклади їх на завтра. Завтра саме той день, коли усі справи можна перенести на потім. А знаєш чому? Розповідаю! 15 травня — Міжнародний день сім'ї, він був започаткований у 1933 році Генеральною Асамблеєю ООН. Без сумніву, сім'я — найважливіший елемент суспільства. Ми переконані, що твої мама і тато, сестричка і братик, дідусь і бабуся навряд чи знають про це свято. Зроби їм приємний сюрприз: приготуй щось смачненьке, зроби вітальні листівки, подаруй їм відчуття справжнього родинного щастя. Повір, ту насолоду, яку ти отримаєш від самого процесу приготування, не замінить жодний подарунок!

Історія свята
У 1989 році Асамблея ООН проголосила 1994 рік Міжнародним роком сім'ї. Мета — поглиблення розуміння питань родини, об'єднання можливостей різних країн для вирішення всіх найсерйозніших питань, пов'язаних із сім'єю. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним положенням родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.
Отже, 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім'ї, який відзначається щороку 15 травня. На думку Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім'ї — єдність всієї людської сім'ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою.
Підтримка української родини є важливим державним пріоритетом. В Україні розроблена стратегія демографічного розвитку на наступні 10 років. Діє Науково-дослідний Державний Інститут розвитку сім’ї та молоді. Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини.

Джерела: http://pustunchik.ua
                      http://mamamiya.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар