Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

неділю, 25 грудня 2016 р.

Як Новий рік зустрінеш...

Є такі свята, до яких прийнято готуватися заздалегідь. До їх числа належить і Новий рік. І це не дивно, адже для більшості людей саме це свято є самим довгоочікуваним, коханим і веселим. Тому сьогодні багатьох цікавить відповідь на питання про те, як зустрічати Новий рік Півня так, щоб відповідати всім традиціям і звичаям. Але в цьому немає нічого складного. Головне – заздалегідь підготуватися до свята, і опрацювати всі деталі цього урочистого заходу.
Так як Червоний Півень – досить проста, але дуже горда птиця зі складним характером, то потрібно дотримуватися кількох простих правил, зустрічаючи його рік. Дотримання цих правил дозволить задобрити птицю і провести рік весело і без проблем. І хоча у цих звичаях немає нічого складного, але багато про них забувають.
Де і як зустрічати новий рік 2017 ?
Якщо ви на Новий рік вирішили подорожувати, то краще відкласти поїздку хоча б на кілька днів. Все тому, що цей знак східного гороскопу завзятий сім'янин і домосід. Саме це на думку астрологів зможе принести гармонію і взаєморозуміння в сім'ю. Якщо ж поїздку скасувати не можна, то хоча б їдьте з сім'єю. Найголовніше правило в цьому році - ні в якому разі не можна проводити новорічний вечір окремо від своєї сім'ї. Це може погано позначитися на взаєминах між членами родини. При цьому, якщо є якісь розбіжності і образи, то краще розібратися з ними до настання півночі. Інакше, якщо ви зустрінете 2017 рік у сварці чи з таємницею образою на серці, то господар цього року буде вкрай незадоволений і може провчити вас. Тому краще знайти компроміс, попросити вибачення та помиритися. Під час самого святкування не можна сваритися, краще стримати свій запал і в деяких ситуаціях краще просто промовчати, а пізніше, після свят, коли емоції зовсім підуть, можна спокійно поговорити і прийти до спільного знаменника. Якщо ж це була дрібниця, то це забудеться, а відношення не зіпсуються. Ідеальним варіантом для зустрічі Нового року є велика і весела компанія друзів. Запросіть саме тих людей, з якими ви хотіли б згуртуватися в прийдешньому році.
Що приготувати на Новий рік 2017?
В цьому році господині можуть не обмежувати свою фантазію і вигадку. М'ясні страви, різні салати, закуски, морепродукти і риба - все це обов'язково сподобається символу прийдешнього року. Але щоб закріпити успіх і добитися свого, астрологи радять поставити м'ясні страви поруч з морепродуктами. Це дозволить в майбутньому році вловити птаха щастя і збільшити свої доходи. Господар прийдешнього року вкрай негативно ставиться до всього ненатурального. Тому ніяких напівфабрикатів на столі бути не повинно. Те ж стосується і готової їжі з ресторанів. Якщо ж вам захочеться піци або ролів, то краще зробіть їх самостійно, це не так складно.Все ж у представника цього знака є свої переваги - це солодке. Тому саме час діставати свої фірмові рецепти десертів і порадувати своїх близьких. Крім того, щоб в будинку завжди водилися гроші і благополуччя, обов'язково поставте на стіл вазу з фруктами.
Як прикрасити стіл на Новий рік 2017?
Якщо з минулого року у вас залишилися свічки і ошатні свічники, то сміливо можете діставати їх і в цьому році, так як вогняна тематика все ще актуальна. Також можна використовувати минулорічні прикраси червоного кольору. Це може бути що завгодно - серветки, фігурки, композиції, скатертину і так далі. Але на відміну від року  Мавпи, при зустрічі 2017 року Півня не варто зловживати зайвим блиском - мішури має бути не надто багато, вона повинна просто підкреслювати і створювати святковий настрій. Обов'язково декоруйте страви, Півень дуже любить красу і витонченість. При цьому бажано додати частування, прикрашене чимось корисним - помідорами, гранатом або червоною ікрою.
Колірна гамма 2017 року
Прийнято, щоб зустріч нового року змогла задобрити його покровителя, принесла удачу в будинок. Для цього люди одягаються у відповідний одяг і накривають стіл, згідно з рекомендаціями астрологів. 2017 рік Півня необхідно зустрічати в яскравому вбранні, яке викликає асоціації з вогняною стихією. Відзначати новий рік бажано в наступних відтінках: рудий; коричневий; золотистий; жовтий; помаранчевий; червоний; яскраво-червоний; бордовий. Одяг кольору полум'я напевно зверне увагу Півня на яскравих людей і принесе щастя в 2017 році. Від того, як пройде зустріч свята, залежить прихильність фортуни. Крім традиційних квітів, Півня можна порадувати зеленим, бірюзовим або синім відтінками. Вибирати гаму слід в залежності від того, які надії покладаються на новий 2017 рік:
  • Для появи потомства і фінансового благополуччя всім знакам зодіаку рекомендується вдягнути одяг червоного кольору.
  • Якщо мрії спрямовані на сім'ю, шлюб і любов, вибір потрібно зупинити на синьому кольорі. Стане в нагоді він і кар'єристам, оскільки обіцяє в 2017 році Півня успіх на службі.
  • Справжнє багатство приверне жовтий колір і всі відтінки золотистого. А тандем синього і жовтого в кілька разів збільшить шанси на отримання прибутку в 2017 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар