Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

четвер, 2 квітня 2015 р.

Вячеслав Купрієнко у нас на гостині

Вже доброю традицією в нашій бібліотеці на Тиждень дитячого читання є проведення різноманітних заходів. Зустрічі з письменниками, літературні подорожі, ігри та вікторини, майстер-класи, презентації, які заохочують наших юних користувачів до читання, прививають повагу до книги і бібліотеки як скарбниці знань. 
Ось сьогодні вихованці ДНЗ №712 зустрілись з "живою книгою". До нас на гостину завітав Вячеслав Купрієнко з презентацією своєї книжечки "Рассказики о Мышонке". 
Обстановка була настільки невимушеною, що грань між дорослими і дітьми зникла. Вся зустріч супроводжувалась приємним спілкуванням автора з малюками, виконанням  дитячих пісень. Діти порадували письменника своїми дивовижними малюнками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар