Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

четвер, 15 березня 2018 р.

До бабусі на гостину

Сонце піднімається все вище і вище, тануть сніги, птахи повертаються до гнізда, а дітки з ДНЗ №712 поспішають на гостину до бібліотеки. Тут на них чекає українська хата з розмальованою піччю, рогачем і коцюбою, великою скринею, мисником полив'яного посуду та іншими цікавими атрибутами селянського побуту. Так починається ознайомлення маленьких українців з історією житла, трудового життя їхніх далеких предків.
Дітки уважно слухають, пробують на дотик предмети та посуд, відповідають на запитання, а на них з портрета, заквітчаного барвистим рушником, дивиться Тарас Григорович Шевченко. Приємно, що всі малята знають, чий це портрет, роздивляються книги його творів для дітей, слухають і впізнають вірші Кобзаря про весну, про красу нашого краю, про птахів.
Яскраву виставку про птахів, віршовану вікторину підготували працівники бібліотеки. Малеча із задоволенням відгадувала загадки, весело водила "Подоляночку", заплітала "Шума", співала веснянки.
Надзвичайно барвисто виглядали дітки і їх вихователі, працівники бібліотеки, одягнені в українські строї, з усмішками і веселим настроєм вітаючи весну, тримаючи на долонях жайворонків, щойно зліплених на майстер-класі, закликаючи птахів прилітати та приносити на крилах весну і тепло.
Прощаючись, дітки дякували бібліотечним працівникам за цікаве свято "Обретіння" а працівники дякували діткам за активну участь у святі та за вже традиційні яскраві подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар