Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

понеділок, 30 березня 2020 р.

Знайомтесь. Серія "Найкращий вибір"

До вашої уваги серія книжечок "Найкращий вибір", які є у фонді нашої бібліотеки. Серія акцентує увагу на специфічних ситуаціях, коли діти мусять приймати рішення. Важливо, щоб рішення було правильним. Саме від цього залежить, наскільки безпечною буде подорож, здоровим спосіб життя, успішним навчання; наскільки добрими будуть взаємовідносини з друзями та які винагороди чекають на нас. Крім того, від цього залежить позитивна самооцінка.

Мур-Маллінос, Д. Безпека в інтернеті / Мур-Маллінос, Дженніфер; Іл. Г. Мазалі. - Харків: Кенгуру: Ранок, 2018. - 31 с.: іл. -(Найкращий вибір)
Батькам буває важко донести всю небезпеку інтернету до розуму своїх дітей. Саме тому наявність книги, яка допоможе їм у цій складній справі так важлива. На сторінках "Безпека в інтернеті" в форматі цікавої історії пояснюється дітям, чому потрібно дотримуватися певних правил поведінки при користуванні комп'ютером і спілкуванні з незнайомими людьми в мережі. У книзі багато яскравих ілюстрацій, що робить її візуально привабливо для читання дітьми. Дуже раджу всім батькам придбати цю книгу. У сучасному світі, діти сидять в інтернеті починаючи з дуже маленького віку, тому важливість цієї книги важко переоцінити.

Мур-Маллінос, Д. Вирішуємо конфлікти / Мур-Маллінос, Дженніфер; Іл. Г. Мазалі. - Харків: Кенгуру: Ранок, 2018. - 31 с.: іл. - (Найкращий вибір)
Напевно, турботливим батькам, а також вихователям і педагогам не з чуток відомо те, як часто у дитячому колективі виникають сварки та суперечки і як важко буває ці конфлікти владнати. Саме тому всім тим, хто турбується про те, щоб дітлахи з ранніх років вчилися бути толерантними по відношенню один до одного і вміли вчасно скасувати назріваючу конфліктну ситуацію, варто звернути увагу на книгу Дженніфер Мур-Маллінос "Вирішуємо конфлікти", на сторінках якої представлена цікава історія про двох братів, які через гарячкуватість одного з них ледве не розсварилися назавжди, однак вчасно змогли знайти мудре рішення цієї непростої ситуації. 

Мур-Маллінос, Д. Не зловживаємо відеоіграми / Мур-Маллінос, Дженніфер; Іл. Г. Мазалі. - Харків: Кенгуру: Ранок, 2018. - 31 с.: іл. - (Найкращий вибір)
Ваша дитина так само, як і більшість дітлахів двадцять першого століття, готова годинами сидіти перед монітором комп'ютера, граючись у різноманітні ігри, і у Вас у зв'язку із цим виникають побоювання з приводу того, що малюк може стати ігроманом або інтернет-залежною людиною? Для того, щоб застерегти малюка від негативних наслідків тривалого проведення часу за комп'ютерними розвагами, варто прочитати цю книгу, на сторінках якої міститься перелік тих небажаних явищ, до яких може призвести любов до віртуальної реальності і нехтування реальним життям. Прочитавши цю повчальну книгу, дитина зможе зробити висновки стосовно того, чи немає в неї залежності від відеоігор, а також зрозуміє, що реальність набагато цікавіша за будь-яку віртуальну гру.

Немає коментарів:

Дописати коментар