Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

понеділок, 1 квітня 2024 р.

Для веселого читання

Посмішка та щирий сміх – це ліки від усіх хвороб. Вони створюють людям гарний настрій, допомагають бути добрішими, побачити в житті більше світлого і радісного. 
1 квітня люди в багатьох європейських країнах, у США відзначають День сміху. В цей день у нашій бібліотеці оформлено книжкову виставку «Для веселого читання». Серед представлених видань – гумористичні твори, збірки веселинок, жартів, скоромовок та інші видання. 
Усмішка – це щось, чого не можна ні купити, ні продати. Її можна тільки подарувати від чистого серця. Даруйте своїм рідним і близьким щиру усмішку і гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар