Всі добре знають, що жодна трапеза не минає без хліба. Це один із основних продуктів, який присутній у раціоні людини. Він втамовує почуття голоду і доповнює смакові відчуття під час їди. Хліб та хлібобулочні вироби смачні та корисні поки що свіжі. Вони містяться вітаміни і мікроелементи, необхідні організму. Сьогодні відбулася чергова кулінарна мандрівка у світ смачненького хліба та пухкеньких булочок. Співробітники ГО Всесвіт у Тобі розповіли нашим особливим користувачам про те, що виробники випікають вироби з пшеничного борошна, житнього або використовується суміш двох сортів; що рецепти бувають прості або покращені, з додаванням цукру та здоби; про спосіб приготування – деякі хлібобулочні вироби випікають у спеціальних формах; про хімічний склад, харчову цінність цих продуктів.
Блог бібліотеки для дітей імені І. Світличного ЦБС Солом'янського району міста Києва
- Головна сторінка
- Про нас
- Ім'я бібліотеки
- Проектна діяльність
- Звичаї і традиції українського народу в контексті сучасності
- Моє багатство- рідна мова
- Українські письменники-сучасним дітям
- Школа грамотного читача
- Книжкові новинки
- Варто прочитати про звичаї та традиції українців
- Київ. Incognita: за лаштунками таємниць
- Невідома Україна
- Українські обереги
- "Вуаля!" - креатив-лабораторія
- Літературні портрети
- Народний гороскоп
- Родинна обрядовість
- Народний календар
- Для дівчаток
- Для хлопчиків
- Афіша
- Вікторини, ігри, кросворди
- Архів віртуальних довідок
ПОДЯКА
ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар