Вже почався грибний сезон і ми вирішили згадати про гриби. На занятті з улюбленими викладачками ГО Всесвіт у Тобі, наші особливі користувачі дізналися, що за харчовою цінністю гриби не поступаються м’ясу, овочам і фруктам. Корисні властивості грибів практично не втрачаються після обробки (сушінні або варінні). Гриби містять білки і вуглеводи, амінокислоти, антиоксиданти, вітаміни групи В, С, Е, РР, провітамін D, фосфор, калій, цинк, залізо, кальцій, йод. З Вікторія Ємельянова розмовляли про їстівні гриби, які страви можна приготувати і про отруйні гриби, що вони можуть бути небезпечні для здоров'я. Малювали на зрізі берези акриловими фарбами гриби з Natalia Balahonova. З Зоя Швець продовжили читати "Чудесна мандрівка Нільса з дикими гусями" Сельми Лагерльоф.
Блог бібліотеки для дітей імені І. Світличного ЦБС Солом'янського району міста Києва
- Головна сторінка
- Про нас
- Ім'я бібліотеки
- Проектна діяльність
- Звичаї і традиції українського народу в контексті сучасності
- Моє багатство- рідна мова
- Українські письменники-сучасним дітям
- Школа грамотного читача
- Книжкові новинки
- Варто прочитати про звичаї та традиції українців
- Київ. Incognita: за лаштунками таємниць
- Невідома Україна
- Українські обереги
- "Вуаля!" - креатив-лабораторія
- Літературні портрети
- Народний гороскоп
- Родинна обрядовість
- Народний календар
- Для дівчаток
- Для хлопчиків
- Афіша
- Вікторини, ігри, кросворди
- Архів віртуальних довідок
ПОДЯКА
ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар