Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

неділю, 8 жовтня 2023 р.

Дівчина-тростинка

Кожен знає, що в казках завжди розповідається про дивовижні і навіть фантастичні пригоди, які захоплюють не тільки дітей але й дорослих. Проте все ж таки в першу чергу вони потрібні дітям, так як несуть у собі елемент обов’язкового виховання та розширення кругозору дитини.
У нашій бібліотеці на недільних читаннях "Відчиняє двері казка", в рамках розмовного клубу української мови, як завжди весело та пізнавально.
Прослухавши українську народну казку "Дівчина-тростинка" дітки старанно приступили до майстер-класу з виготовлення українського оберегу ляльки-мотанки з ниток. В ході роботи маленькі майстрині дізналися, які бувають ляльки-мотанки та тонкості їх плетіння. По завершенні роботи бібліотеку відвідала користувачка з незвичною для вигулу тваринкою- сіренькою крискою. Дітки залюбки всі познайомилися з крискою. Таким чином у нас був маленький контактний зоопарк.
Коли йдеш до бібліотеки ти сам не очікуєш чим саме буде незвичайне це відвідування. З нами завжди весело, емоційно-пізнавально та непередбачувано. Приєднуйтесь до нас.


Немає коментарів:

Дописати коментар