Борщ — рідка страва, що вариться з різноманітних овочів і має безліч варіантів приготування, поєднаних квасним смаком. Це основна перша страва української кухні, яку готують в усіх її регіонах і яка набула міжнародного визнання. Як, наприклад, суші одразу пов’язують з Японією, а карі — з Індією, так і борщ є символом української кулінарної культури. Сьогодні відбулось чергове заняття наших особливих користувачів з улюбленими викладачками ГО Всесвіт у Тобі. З Вікторія Ємельянова сьогодні говорили про класичну українську страву-Борщ! Які інгредієнти потрібні, як приготувати, хтось любить борщ з квасолею, хтось готує без капусти, а хтось з грибами. А який борщ без сметани? Дізналися із чого одержують сметану, який шлях вона проходить від вершків до готового кисломолочного продукту. З Natalia Balahonova малювали та робили дивовижні аплікації. З Зоя Швець завершили читати книгу "7 звичок щасливих дітей".
Блог бібліотеки для дітей імені І. Світличного ЦБС Солом'янського району міста Києва
- Головна сторінка
- Про нас
- Ім'я бібліотеки
- Проектна діяльність
- Звичаї і традиції українського народу в контексті сучасності
- Моє багатство- рідна мова
- Українські письменники-сучасним дітям
- Школа грамотного читача
- Книжкові новинки
- Варто прочитати про звичаї та традиції українців
- Київ. Incognita: за лаштунками таємниць
- Невідома Україна
- Українські обереги
- "Вуаля!" - креатив-лабораторія
- Літературні портрети
- Народний гороскоп
- Родинна обрядовість
- Народний календар
- Для дівчаток
- Для хлопчиків
- Афіша
- Вікторини, ігри, кросворди
- Архів віртуальних довідок
ПОДЯКА
ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар