Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

четвер, 5 жовтня 2023 р.

Відгадай, якщо зможеш!

Протягом двох днів у бібліотеці відбувалися літературні активності "Відгада, якщо зможеш!" для другокласників гімназії №178. Поділившись на команди, діти активно брали участь у літературній вікторині демонструючи знання та навички, набуті у процесі читання художньої літератури та отримували смайлики за правильні відповіді. Команда переможців була нагороджена книжечкою.
Літературні вікторини виховують інтерес, потяг та повагу до книги, художньої літератури в цілому, розвивають у читачів такі риси, як логічне мислення, ініціативність, компетентність, кмітливість, творчі здібності, формують їхні художні та естетичні смаки.
P.S. Дітки намалювали малюнки для захисників України. Так малята хочуть підтримати та подякувати українським військовим за захист та побажати їм якнайшвидше повернутись додому.

Немає коментарів:

Дописати коментар