Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

неділю, 9 червня 2013 р.

Знайшов друга - знайшов скарб

Друзі - це найближчі люди для кожного, тому Міжнародний день друзів, який відзначається 9 червня, можна вважати днем любові до друга. Здавна дружба вважалася високою людською цінністю. Багато мислителів говорили, що у двох друзів одна душа на двох. Сьогодні часто можна почути, що матеріальна сторона життя давно переважила духовну, тому цієї друдби не існує. Тим не менш, вітаючи свою близьку людину з цим святом, ви можете довести зворотнє.
Напевно у кожної людини знайдеться хоча б один друг, який є надійною опорою в різних життєвих ситуаціях. Таку людину обов'язково слід привітати з Міжнародним днем друзів, щоб висловити найтепліші почуття та подяку.
Кажуть, що хороших друзів не буває занадто багато. Їх завжди декілька або навіть один.тТому дружбу двох можна назвати ідеальною - самою міцною, вірною та тривалою.
Привітайте і ви свого друга в це чудове свято! 

Немає коментарів:

Дописати коментар