Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

четвер, 7 вересня 2023 р.

Золота і солодка: кукурудза та страви з неї

Кукурудза – дуже давня рослина, відома людству вже 12 тисяч років і є одним з найбільш корисних злакових. Батьківщиною кукурудзи вважається Північна Америка, а саме Мексика, звідки її завезли в інші країни і на інші континенти, щоб сьогодні ми могли насолодитися прекрасним смаком цієї злакової культури. Якось при розкопках в Мехіко дослідники знайшли кукурудзяний пилок, вік якого сягав 55 тисяч років. З давніх часів кукурудза була основною складовою раціону мексиканців і індіанців. Вперше вона була одомашнена предками сучасних мексиканців ще 10 тисяч років до н. е... Ці та ще дуже багато цікавих фактів про кукурудзу дізналися наші особливі користувачі від співробтників ГО Всесвіт у Тобі. Також дізналися про те, що цукрова кукурудза – справжня знахідка для страв. Її солодкий вершковий смак добре поєднується з різними продуктами, що робить цей овоч напрочуд універсальним. Качани, приготовані на грилі або відварені, добре смакують з маслом, сіллю та копченою паприкою. Ніколи не розчарують законсервовані зерна, додані у салати з зеленню, картоплею чи пастою.

Немає коментарів:

Дописати коментар