Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

вівторок, 27 листопада 2012 р.

Радість дзвінкого дитинства

Чашечка
20 листопада вважається Всесвітнім днем дитини. Офіційно це свято з'явилося в 1954 році завдяки відповідному рішенню Генеральної Асамблеї ООН, яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення благаполучних умов для їх життя.

Всесвітній день дитини також відзначається в день, коли Організація Об'єднаних Націй прийняла декларацію прав дитини. Це відбулося в 1959 році. Крім того, 20 листопада 1989 року була підписана міжнародна конвенція про права дитини.

"У мене на столі є чудова скринька, в ній зараз - найцінніший скарб нашої планети Земля. Я вас заінтригувала? Хочете дізнатись, що тут таке? Хто з вас хоче побачити, може зазирнути... Кого ви побачили в чарівні й скриньці? Ви побачили себе, оскільки на дні лежало дзеркальце. У дзеркалі ви побачили ЛЮДИНУ - найголовніший скарб нашої планети". - Такими слова розпочалась розважальна програма "Радість дзвінкого дитинства" в нашій бібліотеці, на яку завітали учні 4-х класів школи №7.
Діти відповідали на питання вікторини, слухали про те, що кожна дитина має право на освіту, на здоров'я і належну медичну допомогу, право на і'мя та громадянство, право зростати у турботливому родинному середовищі та бути захищеною від жорстокого поводження та насильства.
В кімнаті казок діти грали в ігри, брали участь у конкурсах.
На згадку отримали в дарунок календарики від журналу "Пізнайко".

Немає коментарів:

Дописати коментар