Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

середу, 10 липня 2013 р.

Всесвітній день шоколаду

11 липня - свято всіх ласунів - Всесвітній День шоколаду. Це свято вигадали французи в 1995 році, а зараз їх ініціативу щодо святкування Всесвітнього дня шоколаду підтримують любителі цих ласощів у багатьох країнах світу.
Всесвітній день шоколаду складно назвати "шкідливим" для фігури, адже останні дані досліджень, опублікованих вченими, вказують на те, що такий продукт, як шоколад, виключно корисний для організму людини. Здавна відомо, що ця "їжа богів" - так називали шоколад ацтеки - є найсильнішим антидепресантом. Отже, Всесвітній день шоколаду - це ще й день позитиву, веселощів і солодкого життя.
Відзначають Всесвітній день шоколаду, звичайно ж, поїдаючи незлічену кількість шоколаду. Сьогодні ці ласощі можна зустріти в найрізноманітніших видах: як плитки, цукерки, сувеніри та навіть фонтани. А в місті Покрові можна зустріти навіть пам'ятник шоколаду, який було відкрито 1 липня 2009 року. На жаль,сам постамент виготовлений не з шоколаду.
У країнах СНД Всесвітній день шоколаду відзначає мало хто. Але поступово це "смачне" свято знаходить своїх прихильників в кожній країні.

Джерело: http://beyond.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар