Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

четвер, 27 березня 2014 р.

В країні прочитаних книг

Книги дружать з дітворою,
Полюби їх у житті
І улюблені герої
Будуть друзями в путі
Березень - особливий місяць у житті українського народу. В цьому місяці ми святкуємо день народження видатного українського письменника Тараса Григоровича Шевченка. В давнину місяць березень був першим місяцем нового року. Він наповнює людські серця надією на весняні оновлення. Земля пробуджується в передчутті радісного тепла, а людська душа - нових почуттів, надій та сяйливих мрій. Перший весняний місяць березень особливий і для української культури. Саме в ці дні ми святкуємо Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Надзвичайно цікаво пройшло свято в стінах нашої бібліотеки, на яке завітали учні з-х класів гімназії №178. Готуючись до зустрічі з дітками, ми запросили деяких казкових героїв, проте вони не змогли приїхати, а лише прислали телеграми і забули їх підписати. Кожна команда відгадувала, який герой не зміг прибути на свято.
Книга - сравжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, тварин і рослин. Скільки дивовижних таємниць відкривається нам завдяки книгам! А скільки незабутніх зустрічей з героями! Герої завжди поруч з нами, ми пам'ятаємо їх. А щоб впевнитись, що це дійсно так, ми провели вікторину "В країні прочитаних книг" та спробували пригадати наших улюблених героїв.
"Розплутай клубочок" - так називається конкурс, в якому всі казкові герої переплутались та шукали дорогу до своєї казки. Діти залюбки допомогли потрапити казковим героям у свої домівки.
Так раділи переможці конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар