Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

четвер, 21 грудня 2023 р.

Різдвяна феєрія

Зима – це чудовий час засніженої казки, Різдва та мерехтливих вогників навколо. Саме взимку найгостріше відчуваються тепло і затишок власного дому, а гарячі напої стають набагато смачнішими! Якщо ви любите цю пору року так як ми, то вам точно сподобається виставка-настрій «Теплі Різдвяні історії» та виставка-інсталяція "Христос родився-світ радіє!!! Україна колядує!", які ми для вас підготували. Помилувавшись виставкою-інсталяцією ви ознайомитесь з технікою Валяння або фелтінг —цікава техніка рукоділля. Використовуючи техніку сухого валяння можна створювати незвичайні фігурки, сувеніри, прикраси, предмети декору та аксесуари. Валяння — це оригінальний суміш скульптури і рукоділля, що дозволяє максимально розкритися творчої фантазії майстра.
Багато цікавих книг представлені на нашій виставці. Вони познайомлять вас з чарівними різдвяними історіями у художніх творах, події в яких оповиті магією неймовірних свят, які з нетерпінням очікують і дорослі і діти, тому що це час для щастя, радості, веселощів і, звичайно, подарунків.
Зима створена не для того, щоб сумувати, це гарний час читати, адже саме книга здатна допомогти повірити в чудеса та здійснити свої мрії!

Немає коментарів:

Дописати коментар