Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

понеділок, 24 квітня 2023 р.

Мотиваційні казки із серії "Закони успіху"

Пропонуємо да вшої уваги мотивуючі казки із серії "Закони успіху"Якщо ви хочете робити з усього правильні висновки, вчитися досягати успіху в усіх сферах життя, тому що кожен з вас спроможний бути цілеспрямованим та свідомо йти до успіху - ці книжечки саме для вас. В них ви прочитаєте про дивовижні історії, які зустрічаються кожного дня в звичайному в родині, з друзями, в школі та будь-де. Казки мають позитивні відгуки та рецензії професійних психологів, казкотерапевтів та педагогів. Крім того, такі відомі експерти як Микола Кулеба, Надія Матвєєва, Ганна Завальська та Ганна Дудник відзначили позитивними відгуками ці чудові та корисні казки. А найвідоміший український дитячий психолог, телеведучий, експерт з питань дитячої вікової психології, автор багатьох статей та навчальних курсів для батьків - Дмитро Карпачов, зауважив виняткову користь мотивуючих казок від KSBooks.

Зілецька, Т. В. Закони бізнесу / Т. В. Білецька ; іл. Л. Хейфец. - Дніпро : Іджис Груп, 2021. - 70 с. : іл.
Ця книга про те, що дійсно можна, будучи школярем, перетворити своє хобі і захоплення в справжній бізнес. Як це зробити і які реальні проблеми зустрічають героїв на їх першому шляху, а найголовніше, як можна домогтися успіху, ви дізнаєтеся, прочитавши збірку законів бізнесу.

Зілецька, Т. В. Закони ведення переговорів / Т. В. Білецька ; іл. В. Максимчук. - Дніпро : Іджис Груп, 2021. - 70 с. : іл.
Ця книга про двох цілеспрямованих і сміливих дівчат - близнючок, які будують свою справу в сфері послуг. Вони дуже відповідально та професійно підходять до свого бізнесу - вигулу собак. І постійно навчаються будувати стосунки з замовниками, освоюючи мистецтво ведення переговорів.


Кутявіна, А. Закони життя / А. Кутявіна ; іл. С. Стрелкової. - Дніпро : Іджис Груп, 2021. - 34 с. : іл.
Прочитавши цю книгу, ви обов’язково дізнаєтесь, як можна самому зробити своє життя таким, як у мріях. Чому мрії збуваються, як можна налаштувати себе на успіх. Ви гарантовано будете знати, тому що переживете всі хвилюючі ситуації разом із головним героєм – юним художником Костянтином.


Чернега, Т. Закони лідерства / Т. Чернега ; іл. В. Максимчук. - Дніпро : Іджис Груп, 2021. - 52 с. : іл.
Справжній лідер завжди рухає прогрес, іде вперед до успіху та веде за собою інших. Ця книга саме про те, якими якостями володіє лідер або як їх розвинути. Щирий, сміливий, оптимістичний, амбіційний і це далеко не вся характеристика лідера команди. А що ще допомагає будувати власний бізнес дізнаєшся прочитавши цю книгу.
 

Сало, Ю. Закони торгівлі / Ю. Сало ; іл. Г. Федорової. - Дніпро : Іджис Груп, 2021. - 70 с. : іл.
Ця збірка оповідань присвячена історії одного хлопчика, який будь-що намагається досягти успіху у справі, яка йому подобається. Він дізнається, якими законами керується торгівля, як можна розвиватись, невпинно навчаючись новим стратегіям, ставлячи собі нові цілі та досягаючи успіху.

Немає коментарів:

Дописати коментар