Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

пʼятницю, 7 вересня 2012 р.

День знищення військової іграшки

Починаючи з 1988 року 7 серпня Всесвітня асоціація допомоги сиротам і дітям, позбавленим батьківської опіки проводить День знищення військової іграшки.
Це - дитяча антимілітаристична акція, що проходить в ряді європейських країн. Цього дня прийнято обмінювати військові інрашки на солодощі і м'які іграшки.
Військова іграшка викликає агресію у підростаючого покоління. Агресію до своїх друзів-ровесників, до батьків, вчителів, до всього живого. Все частіше у випусках новин повідомляється про страшні подробиці злочинів, які здійснюють підлітки.
Наша бібліотека закликає всіх дітей відмовитись від танків, ножів, пістолетів, наручників та іншої військової атрибутики і прочитати гарну добру книгу, в якій можна знайти море корисних речей!




Немає коментарів:

Дописати коментар