Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

понеділок, 17 вересня 2012 р.

"Випадкові" візерунки

Слухаючи по телефону надто балакучого співрозмовника чи сидячи на якихось зборах, ми нерідко, майже не усвідомлюючи цього, починаємо виводити на аркуші паперу візерунки, геометричні фігури тощо.
Юний друже! Не квапся викидати такі витвори. Психологи вважають, що вони можуть немало розповісти про твій характер чи настрій.

Спіралі, хвилясті лінії, кола. Тебе не надто переймають чужі проблеми. Вони радше заважають тобі або видаються обтяжливими. Якщо обставини примусять тебе займатися чужими справами, ти намагаєшся покінчити з ними якомога швидше, бо вся твоя увага в цей момент зосереджена на собі самому.
Не виключено, що ти переживаєш якусь кризу чи тобі треба прийняти те або інше рішення. Якщо ти помітив, що почав малювати спіралі, май на увазі: тобі слід особливо стежити за собою, щоб не скипіти й не образити співрозмовника.
Сонечка, квіточки, гірлянди. На душі в тебе зовсім не так весело, як може видатися, швидше навпаки. Ти на усе мрієш про дружбу й ніжність, а слова, які крутяться в тебе на язиці, мимоволі переносяться на папір: "Зверніть на мене увагу!" Якщо твоя ручка почала виводити квіточки або сонечка, поквапся відвідати добрих друзів або принаймні постарайся найближчим часом бути серед людей.
Сітки. Ти відчуваєш, що потрапив у ризиковане чи просто незручне становище. Кожна рішуча жирна лінія - це атака, яку ти не наважуєшся розпочати. Якщо під кінець ти обвів свій малюнок, то це означає, що з проблемою покінчено (принаймні зовні). Ти часто-густо схильний тамувати образу й роздратування. А це таїть у собі небезпеку: у тебе в душі накопичується розчарування, і типочаваєшся дедалі нещасливішим.
Переплетені серця. Ти переповнений почуттями. Хочеться розцілувати весь світ. Зверни увагу: що суворіші слова, які ти вимовляєш, то більших масштабів набуває малюнок. Не треба триматися так холодно і приховувати свої почуття.
Візерунки, як на шпалерах. Гострі кути і плавні овали об'єднуються в мотив, який повторюється без кінця. Такий візерунок свідчить про те, що тобі нудно - набридла телефонна розмова, а може, взагалі весь твій спосіб життя.
Можна розпочати з дрібниці: наприклад, дозволь собі щось екстравагантне - щось таке, чого ти завше хотів, але не наважувався зробити. Це зруйнує одноманітність, яка діє на тебе так гнітюче.
Хрести. Візерунки, які зустрічаються досить часто. Жінки зазвичай надають їм вигляду прикрас, а в чоловіків вони мають чіткіші обриси. І в тому і в тому разі хрести виражають почуття провини, яке виникло, можливо, в ході телефонної розмови. Тебе щось гнітить: або ти докоряєш собі сам, або ж тобі чимось дорікнув співрозмовник. Треба неодмінно обговорити пичину (щоправда, не обов'язково негайно). Інакше тобі доведеться ще довго мучитись.
Чоловічки. Тебе не повинен вводити в оману веселий вигляд чоловічка. Адже це зображення - ознака безпорадності чи бажання ухилитись від якихось зобов'язань. Люди зазвичай малюють чоловічків  у той момент, коли їм слід було б рішучче сказати "ні", але вони не можуть примусити себе вимовити це слово.
Тому чоловічка треба сприймати як застереження, і слід сказати собі: "Не здавайся! Скажи 2ні", інакше каратимеш себе за слабкість".
Геометричні фігури - трикутники, квадрати тощо. Тебе легко не ошукати! У тебе чіткі переконання і цілі, і ти практично ніколи не приховуєш свої думки. Ти рідко лякаєшся своїх противників і конкурентів. Чим більш кутасті геометричні фігури, тим ти агресивніший, хоча це не завжди помітно збоку. Ця риса сковує твою фантазію і не дозволяє тобі розслабитись. Постарайся дивитись на речі простіше.
Бджолині соти. Такі візерунки свідчать про прагнення до спокою, гармонії, до впорядкованого життя. Вони можуть означати і бажання створити сім'ю. Останнє зауваження важливе, - можливо, твоя проблема полягає в небажанні усвідомити існування такої мрії.
Шахові клітинки. Мабуть, ти опинився в неприємному або принаймні досить складному становищі. Ти мрієш про ясний і надійний шлях, який виведе тебе з цієї ситуації. Якщо такі зображення з'являються часто, то це свідчить про те, що ти, очевидно, потерпаєш через приховані комплекси.
Переплетені кола. Такий візерунок наводить на думку про стабільні міжособистісні зв'язки. Одначе буває і так, що він свідчить про бажання брати в чомусь участь. Нині ти відчуваєш, що опинився "за бортом" подій. Можливо, ти хочеш комусь допомогти, але не занєш, як це зробити. Спробуй розібратися, чому ти опинився поза грою, і виправити становище.


За книгою Енциклопедія для хлопців / авт.-упоряд. В.В.Петров


Немає коментарів:

Дописати коментар