Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттівБагато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтесь, тим більше робите нових цікавих відкриттів

ПОДЯКА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ НАШИМ ЧИТАЧАМ ТА ВІДВІДУВУЧАМ ЗА УЧАСТЬ В АКЦІЯХ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ ТА ЗСУ

понеділок, 20 квітня 2020 р.

Книжки у назві яких є число 21

Числа зустрічаються в нашому житті всюди. Дата народження, вік, адреса тощо. Сьогодні , 21 квітня, хочемо написати про число 21. Про це число не дуже багато сказано. В соціальних мережах  пропонують навчитися багатьом корисним речам всього лише за 21 день; ми живемо в 21 столітті. А ось книг, що мають відношення до цього числа, зовсім мало. Ми знайшли лише декілька від українських видавництв.
Микалко, Майкл 21 спосіб мислити креативно / Майкл Михалко; пер. Тарас Бойко. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2019. - 400 с.

Творче мислення це один з найнеобхідніших навичок у сучасному світі. Це те, що цінувалося раніше, цінуватися зараз і буде цінуватися в майбутньому. Саме тому дуже важливо навчитися керувати своєю креативністю, направляти її на потрібні цілі і розвивати. Саме цьому вчить автор книги, використовуючи для цього сотні різних технік. Якщо ви хочете навчитися креативності творчого мислення, то ця книга вам допоможе впоратися з цим завданням.  Автор закликає читачів переосмислити те, як ви думаєте. Він пропонує сотні інструментів, різних підказок, порад, історій і звичайно натхнення. Варто навчитися спрямовувати свій розум в бік креативності, як вона починає допомагати не тільки в професійній сфері, але і в повсякденних справах. Суть креативності в тому, щоб наприклад бачити одну і ту ж інформацію, що і інші, але бачити в ній щось інше, відмінне від решти бачення. 

Трейсі, Брайан Зроби це зараз. 21 чудовий спосіб зробити більше за менший час / Брайан Трейси. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2016. - 112 с.
Брайан Трейсі — професійний лектор, консультант, голова Brian Tracy International, мільйонер, провідний фахівець у сфері особистісного розвитку, на прикладі свого життя доводить, що бути успішним можливо, причому в будь-якій сфері. Головне — навчитися правильно планувати свій час та організувати роботу, концентрувати увагу на найголовніших задачах, прагнути досягти найкращих результатів у всіх справах, визначати пріоритети, не лінуватися та взяти за правило доводити все розпочате до кінця. Ця книжка для тих, хто хоче навчатися у професіоналів,  хто керує своїм життям, хто зацікавлений в особистісному зростанні. Успішні люди не намагаються зробити все й відразу – вони вміють концентруватися на найважливішому. Це видання навчить вас бути ефективним та використовувати свій час з максимальною користю. Автор розповідає, як вирішувати складні завдання й виходити із зони комфорту, контролювати свій час та життя. Він пропонує 21 практичну пораду, яку можна застосувати просто зараз! Кожну з них він перевірив на власному досвіді!

Хараррі, Ювал Ной 21 урок для 21 століття / Ювал Ной Хараррі; пер. Олександр Дем'янчук. - Київ: BookChef , 2018. - 416 с.
Минуле людства у книзі Sapiens «Людина розумна». Далеке майбутнє у книзі Homo Deus «Людина божественна». Саме настав час замислитися над питаннями сьогодення. Що означає підйом Дональда Трампа? Що можна зробити з епідемією фейкових новин? Чому ліберальна демократія зазнає кризи? Чи повернеться Бог? Чи наближається нова Світова війна? Яка цивілізація домінує в світі — Захід, Китай, іслам? Чи варто Європі тримати відкритими двері для іммігрантів? Чи може націоналізм вирішити проблеми нерівності й зміни клімату? Що треба вчинити з тероризмом? У третій книзі Ювала Ноя Харарі простих відповідей не буде. Проте захоплива подорож навколо глибокого смислу подій, що відбуваються сьогодні — гарантована. 

Немає коментарів:

Дописати коментар